vineri, 8 iulie 2016

Destinaţii noi care îmbină brânzeturile cum se cuVin pe harta gusturilor rafinate: Drăgaşi şi Horezu

O călătorie în vacanţa de vară poate să includă Crama Drăgaşi pentru a (de)gusta din aromele Olteniei. Un proiect inovativ prin care se îmbină turismul cu degustările de vin de calitate a prins rădăcini într-o zonă care are din plin elemente prin care rodul să fie bogat. Peisaje de vis, gazde impecabile şi un vin care promite să urce în top. O podgorie de dimensiuni reduse, reprezentată la o degustare în Vintaje la Pasaj din Craiova de Răzvan Stanciu, aflată în zona viticolă a Drăgăşaniului oferă o experienţă dublă pentru cei care iubesc vinul bun şi călătoriile. Cum Horezu este nu doar o destinaţie pentru arta populară, ci şi pentru celor care vor o brânză care trezeşte simţurile, degustarea a fost completată de un produs oferit de Five Continent.


O seară frumoasă petrecută alături de mulţi bloggeri craioveni care promovează produsele olteneşti, în evenimente neconvenţionale. Cum această degustare a avut multe ingrediente de noutate, dat fiind tinereţea produselor şi a producătorilor, rămâne speranţa că vor continua pentru a mări calitatea produselor şi de a-şi convinge clienţii să vină în zona Dragăşanilor. Le doresc să persevereze deoarece au încă un drum lung dar pot avea succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu