miercuri, 20 mai 2015

CAMPANIE CIVICA - Parcul Bibescu, nu ,,Romanescu,,!

De ce Parcul Romanescu si nu Bibescu, asa cum frumoasa istorie a Craiovei a consemnat inca de la inaugurarea bijuteriei imaginata de arhitectul Edouard Redont? Prestigiu primarului Nicolae Romanescu a depasit granitele comunitatii pe care a servit-o, in timp ce recunoasterea performantelor sale nu se rezuma la initiativa de a amenaja gradina Bibescu intr-un parc, ci stralucirea numelui sau este data de modernizarea Craiovei.
Asa cum am reusit sa convingem municipalitatea de necesitatea refacerii parcului, lucrarile urmand a fi demarate in scurt timp, sau reconstructia teatrului de vara, tot asa vom reusi sa determinam refacerea hipodromului si redarea sa circuitului sportiv. In cateva zile, se va demara CAMPANIA CIVICA pentru revenirea la denumirea initiala a parcului Bibescu si detaliile vor fi facute publice. Sper ca initiativei de a reda numele ,,Bibescu,, actualului parc ,,Romanescu,, sa se bucure de sustinerea unui numar cat mai mare de cetateni. Petitia publica pe care o vom adresa Primariei Craiova va fi cu atat mai convingatoare cu cat va purta semnaturile craiovenilor care isi iubesc orasul.

NE LUAM CRAIOVA INAPOI!

PS: In urma consultarilor cu mai multi specialisti, opinia generala este favorabila unei campanii privind revenirea la denumirea istorica a Parcului Bibescu. Insa nu dorim sa afectam proiectul de reabilitare a parcului si sa generam, printr-o eventuala actiune in justitie, o disputa administrativa. Asadar, amanam campania si speram ca autoritatile sa inteleaga ratiunea de a repune istoria Craiovei in drepturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu