Evenimentul a avut o complexitate aparte, dat fiind suportul unei echipe redutabile de specialisti: Prof. Univ. Nicolae Giugea – vicepresedinte al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, secondat de Mirela Gheorghe – oenolog si de Prof. Cristian Maracineanu. Prezentarea branzeturilor si a combinatiilor culinare i-a revenit lui Alin Sintimbrean de la DictionarCulinar, in timp ce premiile au fost indicate de Daniel Botea (de la care am preluat foto).
Asa cum am facut-o si dupa precedenta degustare, sa prezentam ca la fotbal... combinatiile:
Am fost cucerit pe loc de combinatia Camerbert / Chardonnay, o alaturare care straneste simturile cu prospetimea vinului si puterea branzei. O excelenta deschidere pentru o masa cu prietenii si discutii care se pot prelungi la a doua sticla, la a treia sticla... fara complicatii. Si celelalte perechi au fost inspirate insa dragostea la primul rand al degustarii m-a convins. 2016 va fi un an in care Camembert / Chardonnay se vor intalniri cu mine si prietenii mei in cat mai multe randuri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu